over ons

Het team

In 2022 bundelden Sjors Braam (softwareontwikkelaar) en Mark Schep (Data Scientist) hun expertise tijdens een hackathon met één gemeenschappelijk doel: het creëren van een veilig contactformulier. Sjors, met zijn uitgebreide ervaring in softwareontwikkeling, bracht diepgaande kennis en vaardigheden op het gebied van technologie en codering met zich mee. Aan de andere kant bracht Mark, met een achtergrond in datawetenschap en een scherp begrip van datagebruik binnen diverse bedrijfsprocessen, waardevolle inzichten over gegevensbescherming en privacy met zich mee.

Samen zetten ze zich in om de verwerking van persoonsgegevens in Nederland veiliger te maken, met als resultaat een innovatieve oplossing die gericht is op het beschermen van privacy en het minimaliseren van risico’s op datalekken.

Naarmate de tijd verstreek, evolueerden hun rollen binnen het bedrijf. Sinds 2024 heeft Sjors de leiding over de doorontwikkeling van het product, waarbij hij zijn diepgaande technische kennis en creatieve visie inzet om het product voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de steeds veranderende behoeften van klanten. Tegelijkertijd heeft Mark de verantwoordelijkheid op zich genomen voor het bouwen van een bedrijf rondom het product. Samen vormen Sjors en Mark een sterk team dat gedreven wordt door hun gedeelde passie voor technologie en data, en hun voortdurende toewijding aan het creëren van veilige oplossingen die het vertrouwen van klanten verdienen.

Founder & CTO

Sjors Braam

Founder & Chief

Mark Schep

Have a project in mind? Let’s get to work.