over ons

Het team

Het internet een beetje veiliger maken, op een toegankelijke manier. Dat wilden Sjors Braam en Mark Schep in 2022. Ze vroegen zich af hoe het toch kan dat persoonsgegevens zo vaak misbruikt worden. Hoe komen criminelen al namen en telefoonnummers voor whatsapp fraude bijvoorbeeld? Het antwoord bevond zich recht voor hun neus. We laten overal digitale sporen na. Je bent op zoek naar een nieuw huis en laat via een formulier je gegevens digitaal achter bij een makelaar. Je bent verhuisd en doet hetzelfde bij een nieuwe tandarts. Je krijgt kinderen en doet hetzelfde bij de kinderopvang. De voorbeelden zijn eindeloos. Deze bedrijven zijn niet gespecialiseerd in het beveiligen van persoonsgegevens. Deze gegevens worden daarom vaak buitgemaakt in hacks, zonder dat iemand het doorheeft. Tot er dus misbruik wordt gemaakt van je gegevens. Dan is het te laat.

In 2022 bundelden Sjors Braam (Software Ontwikkelaar) en Mark Schep (Data Wetenschapper) daarom hun expertise tijdens een hackathon met één gemeenschappelijk doel: het creëren van een veilig contactformulier. FormKnox werd geboren!

Met FormKnox willen Sjors en Mark het veilig verzamelen van persoonsgegevens toegankelijk maken voor de massa.

Sinds 2024 heeft Sjors de leiding over de doorontwikkeling van het product, waarbij hij zijn diepgaande technische kennis en creatieve visie inzet om het product voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de steeds veranderende behoeften van klanten. Mark heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen voor het bouwen van een bedrijf rondom het product. Samen vormen Sjors en Mark een sterk team dat gedreven wordt door hun missie om het internet een beetje veiliger te maken, op een toegankelijke manier.

Founder & CTO

Sjors Braam

Founder & Chief

Mark Schep

Nieuwsgierig?